2024 macsótrendje a nyerskutyázás, ami annál is nagyobb baromság, mint amire elsőre gondolnál

ÉLET
augusztus 14., 21:00

A raw-dogging az angol nyelvterületek szlengszótáraiban egészen 2024-ig az óvszer nélküli szex szinonimájaként szerepelt, ugyanúgy, ahogy a bareback (kb. csupasz hát) is a pucér hímtaggal vaginába hatolást írta körül, némi macsó felhanggal.

Aztán jött 2024 májusa, amikor is egy West nevű csávó a következő videót töltötte fel a TikTokra:

link Forrás

Pár nappal később pedig már ezt:

link Forrás

Azóta a BBC, a CNN, a New York Times, a GQ és az ELLE magazin is foglalkozik a témával, így bízvást elfogadhatjuk, hogy tényleg pörgős téma.

Szóval mivel mindegyik lap hosszan foglalkozik a raw-dogginggal (magyarul a nyerskutyázással), ezért vessünk rá mi is egy pillantást.

Szóval mit is látunk?

West sokórás repülőutakat tesz meg, amelyek során kizárólag az előtte lévő szék háttámlájába süllyesztett digitális térképet nézi. A második videóban már használja a bareback kifejezést is, mindkét pár másodperces műalkotást több mint 2 milliószor tekintették meg eddig.

West a GQ-nak egyébként elmesélte, hogy az első videók posztolása után rengeteg üzenetet kapott, volt olyan, aki azt írta neki: „Tesó, muszáj megtanítanod nekünk, hogy kell csupasz háttal repülni.” Sokan azért voltak kíváncsiak a módszerére, mert gyűlölnek repülni, nagyon idegesek közben, nem tudnak semmire koncentrálni, így muszáj valahogy lekötni az elméjüket. Wet prózaibb okokra hivatkozott: ő az gyűlöli, ha ugyanazt a filmet kell megnéznie újra meg újra repülés közben, és hát egy gépen nincs túl sok látni- és hallgatnivaló.

photo_camera Film? Ha egyszer nézheted a repülőt is?
Fotó: NICOLAS ECONOMOU/NurPhoto via AFP

A végül a köznyelvben raw-doggingként meghonosodott tevékenységet pedig hamar felkapta a közösségi média erre fogékony része, immár szakmányban születnek a videók, amelyeken férfiak nyerskutyáznak. Leegyszerűsítve: úgy repkednek hosszú órákon keresztül, hogy nem esznek, nem isznak, nem néznek filmet, nem hallgatnak zenét, de sőt, egyesek odáig tolták ki a macsóság határát, hogy még pisilni se mennek ki, alkalmasint akár 6-8-15 órás utakat ülve végig. Szemüket a térképre meresztve, meredten figyelve a picurka repülőgép vánszorgását a monitoron. Már ha van. Ha nincs, marad a háttámla az uncsi prospektusokkal.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.