Kedd reggel ugyan fokozatosan, de indít és fogad vonatokat a Keleti pályaudvar

közlekedés
augusztus 27., 06:14

Kedd hajnalban és reggel már fokozatosan tudja fogadni és indítani a vonatokat a Keleti pályaudvar, írja a MÁVINFORM a Facebookon. Arra azonban továbbra is számítani lehet, hogy egyes vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak a Keleti helyett.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Először a hatvani, miskolci, valamint az újszászi, szolnoki, illetve békéscsabai vonalon térhet vissza a vonatforgalom a teljes vonalára, a pécsi és a győri, hegyeshalmi vonal belföldi és nemzetközi távolsági vonatai reggel még Budapest-Kelenföld állomásra érkeznek és onnan is indulnak, várhatóan 9 óráig.

Kedd reggel a hétfőihez azonosan a BKK érintett járatain még elfogadják a vasúti jegyeket, ezek: az M2-es, M4-es metró és a H8-as HÉV teljes vonala, a 23-as és 24-es, a 37-es és 37A villamos, az Örs vezér terétől pedig a 97E, 161-es, 161E, 168E, 169E buszok.

Vasárnap kora este a Keleti pályaudvar bevezető vágányain kisiklott a Kolozsvárról érkező Claudiopolis InterCity, így több mint egy napra teljesen leállt a forgalom az ország legfontosabb pályaudvarán. A MÁV-val ezen kívül is rengeteg gond volt az elmúlt 72 órában, de Lázár János közlekedési miniszter hallgat a haláltusáról.

Kiemelt videóink