Megválik Puzsér Róbert műsorától a Spirit FM

Média
augusztus 28., 10:18

Ezt maga a műsorvezető jelentette be a Facebook-oldalán. Mint írja, az ATV-Spirit FM cégcsoport úgy döntött, hogy többet nem sugározzák az Önkényes Mérvadó című műsort. Puzsér ezt így kommentálta:

„különös élmény volt négy éven át ennyire szabadon gyártani oda politikai tárgyú rádióműsort, de kár tagadni, hogy ennek a rendszerhibának az elhárításával valami helyreállt az univerzumban”.

Az eset pikantériája, hogy júniusban az önkormányzati választás másnapján miután Magyar Péter látványosan kivonult az ATV stúdiójából az Egyenes beszéd közben, az Önkényes Mérvadóban a műsorvezetők páros lábbal szálltak bele az ATV-be. Horváth Oszkár az eset kapcsán feltette a kérdést: „jó-e az nekünk, ha ezen a csatornán csinálunk műsort?”. Erre azonban az adás alatt nem született válasz, pedig több kritikát is megfogalmaztak a csatornával és egyes műsorvezetőkkel szemben.

Mindezt azután közölték, hogy az ATV-n az Öt című műsor sem folytatódik tovább. Augusztus 5-én még azt közölte a csatorna illetékese, hogy augusztus 26-án folytatódik a beszélgetős műsor, 10 nappal később kiderült azonban, hogy ez nem így lesz.

Kiemelt videóink