Menczer Tamás: „Petin háromszor kell pelenkát cserélni, amíg odaér Lázár Jánoshoz”

POLITIKA
szeptember 03., 17:47

Alázósan szállt be a Lázár-Magyar vitába Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A posztjának az az apropója, hogy úgy tűnik, elmarad Lázár János és Magyar Péter találkozója. A miniszter pár napja hívta személyes találkozóra a Tisza Párt elnökét, hétfőn két fővárosi helyszínt ajánlottak neki, újságírók kizárásával. Magyar viszont inkább vonatozna egyet, valamelyik komoly problémával küzdő szakaszon.

Lázár viszont ezt nem akarja, részben, mert nem akar a Tisza Párt kampányának egyik arca lenni, és reméli, Magyar nem azért akar módosítani a feltételeken, hogy neki végül el kelljen utasítania a találkozót. A pártelnök erre válaszul közölte, ő nem fogadóórát akart.

Nagyjából ezen a ponton kapcsolódott be Menczer Tamás, aki azt írta, „Petin háromszor kell pelenkát cserélni, mire odaér Lázár Jánoshoz.”

Ismeri Lázárt, a miniszter politikai és retorikai képességeivel pedig mindenki tisztában van. „Lázár János ilyen Magyar Péter-szintű embereket szokott reggelizni.

Menczer maga is várja, hogy találkozzon Magyarral, akit a posztja végén „klaviatúra-Rambónak” nevez ,aki csak a nőkkel ilyen bátor.

Címlapi kép: Németh Dániel/444

Kiemelt videóink