Magyar Péter: No, Tóni! Ti is közszereplők vagytok, legyenek nyilvánosak a ti kórházi kezeléseitek is

belföld
szeptember 07., 12:56

Folytatódik az adok-kapok a kormányzat és Magyar Péter között kórházi ügyben: miután Magyar Péter elkezdte körbejárni a kórházakat, hogy felhívja a figyelmet azok lepukkantságára, a kormányzat azzal kezdett el visszavágni, hogy Magyar Péter csak el akarja terelni a figyelmet a bulizásairól, különben is, mennyit járt korábban a Honvédkórház kiemelt ellátást adó részlegére, és mit intézett a családtagjainak.

Első körben Bayer Zsolt rugózott ezen SMS-ekre hivatkozva, majd a Magyar Nemzet számokkal és adatokkal jött elő. Magyar Péter szerint szerint ráadásul hazug számokkal. Hogy ilyen adatokat mennyire legális kiadni, azt a kormány elintézte azzal, hogy Magyar Péter közszereplő lett, tűrnie kell az ilyet.

Most Magyar Péter lépett: a Facebookra írta ki, hogy ha a közszereplőknek tűrniük kell az ilyet, akkor ő közérdekű adatkéréssel fordul az illetékesekhez, hogy a fideszesek és családtagjai hányszor kaptak ilyen ellátást.

Persze Magyar Péter nem is lenne igazi Magyar Péter, ha nem tenne utalást arra, hogy egyes fideszesek verik a feleségüket és gyerekeiket, ezért kell őket néha kórházba vinni "a vak komondorral történt találkozás után". A posztot itt olvashatják el:

link Forrás

Kiemelt videóink