No pain, no gain: Orbán Schwarzeneggerrel edzett

sport
szeptember 14., 18:06

„Az edzőpóló otthon maradt, de az edző nem kegyelmezett!” – írta Orbán Viktor fotója mellé, amin a kép szerint – teljesen mellékesen abban az edzőteremben, ahol Rogán Cecília és Sarka Kata szokott edzeni – az egyik eszközbe kapaszkodik a magyar miniszterelnök, miközben Arnold Schwarzenegger magyaráz neki.

Ezek szerint Schwarzenegger nem tudja, hogy feleslegesen ad tanácsokat Orbánnak, ő ugyanis saját bevallása szerint személyi edző nélkül szokott edzeni: 16 és 24 kilós kettlebellgolyókkal tréningezik, gyakorlatsorozatát pedig ő maga állította össze.

Azt, hogy a volt testépítő/Terminátor/Kalifornia volt kormányzója Magyarországon van, nem sokkal korábban szintén Orbán Viktor oldalán lehetett látni: Schwarzeneggert a Karmelitában, Orbán asztala mögött ülve fotózták le.

Schwarzenegger közösségi oldalain nyoma sincs annak, hogy Magyarországon lenne, egyelőre nem posztolt az országból se fotót, se videót, de az biztos, hogy nemcsak Orbánnál járt, hanem a Dérynében is, ahol nemrég Samuel L. Jackson és Morgan Freeman is megfordult.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Schwarzenegger miért érkezett az országba, az sem egyértelmű, hogy Orbán Viktor meghívására jött ide vagy csak átugrott Prágából, ahol a napokban forgatott.

Kérdés persze, hogy Orbán Viktor barátja, Donald Trump mit szól majd ehhez, Schwarzenegger ugyanis korábban azt mondta, szerinte Trump egy bukott vezető, aki a legrosszabb elnökként vonul be a történelembe.

Kiemelt videóink