Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.
Legény a gáton műsorunk állja a sarat a világ bús tengerén.
„Semmilyen protokoll szabály nem került megsértésre”! Sőt, a vendéglátók még az uralkodóhoz is meghívták őt az egyeztetett programon felül.
A lengyelek szerint a legenda nem volt megfelelő állapotban ahhoz, hogy gépre szállhasson. Az ukrán politikai vezetés mélységesen fel van háborodva.
Pedig a cég vezetője tavaly azt mondta, „az esélye annak, hogy kudarcos a helyzet: 0%”.
Mi a legszínvonaltalanabb termék, ami mellett magyar emberek képesek lennének népnemzetileg kiállni? Passz, viszont kiderült, ki lesz az utolsó magyar, aki lekapcsolja a villanyt.
Lénárd András nem tagadja a történteket, bár "nem szívesen emlékszik vissza".
A baloldali városvezetés azt akarja, hogy a turisták helyett a helyiek juthassanak lakásokhoz.
Európában már 21 áldozata van az áradásoknak. A Szigetcsúcsot már elöntötte a Duna, Kisoroszit napokra elvághatja a víz a külvilágtól.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.