Csontig hatolóan 2025-ös talk shownk ismételten mélyre ás, és onnan az egekbe tör. Az eredmény ezúttal is önmagáért beszél. Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri balsorsa minden nyűgét s nyilait?
Az alább következő hangot még csak a Belső kör és Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai hallhatják. Az ingyenes verzió hétfőtől, kábé tíz perccel rövidebben. Használati utasítás a teljes verzió meghallgatásához. Fizessenek elő, fantasztikus érzés!!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ha az ember kap egy gúnynevet, jobb esetben csak a haverjai tudnak róla, rosszabb esetben bekerül a történelemkönyvekbe. Kínos ragadványnevek Vajpéniszű Kolbeintől Nyálas Alfonzig.
A cégcsoporton belüli szinergiákkal biztosítják majd a stabilitását.
De nem kommentálja, hogy akkor ki, és arra sem válaszolt, hogy van-e testvére az ügyfelének.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.