Borízű hang #241 [H]: A halálra elemezgetett baath sajttorta

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

A prodaktplészment műfaját megújítani sem rest, önnön nyomdokába nyikorgó kosárral kezében, tétován lépő műsorunk meg-megáll, majd lekuporodik.

  • 00:21 Egy hét Belzebub-vád nélkül. Kónya Endre: Vesszőfutás. Orbánba rúgás nobelileg. Te se láttad a Batu kán-filmet?
  • 05:12 Batu, a békeharcos. Dzsingisz a vérontás ellen. Életvezetési tanácsok IV. Bélának.
  • 09:38 Szolgálati közlemény: 444 falunap plovval. A tádzsik plov. A kazán etimológiája. Az a jó baath sajttorta.
  • 16:10 Napkelte-modell az Ayingerrel. Az alkoholmentes Guinness. Guinness a Netflixen.
  • 20:58 Koreai kulináris osztályharc.
  • 23:40 A Brewdog faültetése. A Teneré fa.
  • 26:54 Vízmentes pisi az A38-on. Masters of Reality.
  • 30:46 Sikeres volt Pécsetten a vadkárellenes tüntetés. Gulyás Gergely magyarázata. Lázár János sopánkodása.
  • 36:11 A jogászkodó autokrácia kiskaput talál az ellenfeleinek. Mekkora kisebbség kell egy választási autokráciához? És mekkora többség az eltakarodáshoz?
  • 41:32 A rendszernek el kell fáradnia. Mi számít győzelemnek október 23-án? A párnacsata esélyei.
  • 45:50 Majd halálra elemezgetünk. Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Önagyonülésezők. Nyílt csalás Tiszaburán.
  • 50:38 23-án megnézhetjük mennyire erős a Fidesz gépezete. A lelkesedés, a pénz és a félelem ereje. Csernobil, Afganisztán és a pécsi Pride. Történelmi elemzés 2027-ből.
  • 55:41 Kelet-Európa bekopog Von der Leyenhez. A maradék Európa szétverése.
  • 58:06 Melyik Rogán-feleség a rendszer győztese? Az ulánbátori nagykövet.

A Közösség és Belső Kör csomagok előfizetői hallgathatják/nézhetik a friss epizódot alább. Ingyenes, rövidebb verzió holnaptól. Fizessenek elő, azzal mindenki nyer! Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast