Bognár György már nem fog több meccset elemezni az Európa-bajnokságon a köztévében

foci-eb
2021 június 18., 13:34

Nagyon sokakat háborított fel az az érzéketlenség, ahogy Bognár György hisztériázott amiatt, hogy miért áll még mindig a játék a dán-finn meccsen, miután újra kellett éleszteni a pályán a szívrohamot kapó Christian Eriksent. Király András kollégám egyenesen könyörgött, hogy valaki vezesse már ki a stúdióból a szakértőnek meghívott Bognárt.

Bognár aztán másnap elnézést kért minden sportrajongótól és mindenki mástól, „aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben”.

Azóta nem került képernyőre, és a Telex értesülése szerint nem is fog. Nem a köztévé döntött így, hanem Bognár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.