Bognár György, a közmédia szakértője elnézést kért a dán-finn meccsen mondottakért

június 13., vasárnap 11:48

Bognár György, a Paks vezetőedzője és az M4 szakértője vasárnap a Facebookon kért elnézést azért, ahogyan a szombati dán-finn meccs szünetében beszélt. A meccs első félidejének végén a pályán esett össze Christian Eriksen dán középpályás, a játékost csapattársai között kellett újraéleszteni. Az UEFA felfüggesztette a meccset, és a játékot csak egy órával később folytatták, miután Eriksen bejelentkezett a kórházból.

Az M4 stúdiójában Bognár György közben arról értekezett, micsoda teszetosza banda az UEFA, hogy még nem folytatták a meccset, ezen kívül nem igazán akarta megérteni azt sem, hogy néhány játékos számára bizonyára felkavaró élmény volt látni, ahogy a csapatuk legnagyobb sztárját a pályán élesztik újra. „Cseréljék le, aki nem akar a pályára lépni” - magyarázta az egyre kikerekedettebb szemekkel bámuló műsorvezetőnek. „Jó hírt kaptak, miért nem akarnak pályára lépni” - folytatta. „Az UEFA-nál fontosnak érzik magukat, és túlspilázzák a dolgokat” - fejtegette. „Számomra nem is Eriksen állapota, ami igazán aggasztó.”

Az országos felháborodás után most ezt írta a Facebookon:

„Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt