Elkészítettük az új kormánypárti médiabirodalom főnökének névjegykártyáját, hogy neki ezzel már ne legyen dolga

2018 november 29., 21:34

Liszkay Gábornak lehet most feladata bőven, hogy a kormánypárti kiadók Mészáros Lőrinctől Schmidt Márián át Habony Árpádig egyszercsak úgy gondolták, hogy egy nemes gesztussal a még nemesebb cél érdekében egy alapítványnak adják át médiaérdekeltségeiket. Ezt az alapítványt irányítja majd Liszkay Gábor, aki saját maga is bedobta a közösbe a Magyar Időket és Karc FM-et.

Kisebb gondja is nagyobb lehet annál, hogy új névjegykártyát készítsen, megcsináltuk mi. Sajnos szinte biztos, hogy kimaradt valami, ezért az utolsó, 22. oldalon hagytunk még egy kis helyet, ahol tollal be lehet még írni az alapítvány által terelgetett, a listán nem szereplő kiadványokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.