Baranyi Krisztina: „A háború kezdete óta szégyenkezünk”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 június 17., 11:59

Gyerekek színezték krétával kékre és sárgára a macskaköveket. Nők ukrán zászlóba burkolózva küszködtek a könnyeikkel. A jellegzetes, zöld, katonai pólóban feszítő férfiak énekeltek teli torokból csütörtök este a Bakáts téren. Zengett a Slava Ukraini.

Miután a kormány kihátrált, Ferencváros fogadta be az „Élet győzni fog” elnevezésű segélykoncertet, amit június 16-án csütörtökön tartottak a IX. kerületben.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Felléptek színészek, zenészek, komikusok, köztük Zelenszkij színésztársai a Nép szolgája című sorozatból és a Voplij Vidopljaszova folkpunk zenekar, amiről Gazda Albert kollégám állítja, hogy „az ukrán nemzet legnagyobb ajándéka az emberiségnek”.

photo_camera Oleg Szkripka ukrán zenész, a Vopli Vidopljaszova frontembere Fotó: Németh Dániel/444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt