„Németh Szilárd mindenkivel kezet fogott, aranyos volt”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
március 18., 8:57

A nyomozók által Madár fedőnéven emlegetett Sz. Szabolcs néhány társával együtt elhatározta, hogy felkeresik Csepel nagy hatalmú urát, Németh Szilárdot, hogy megszerezzék törzshelyük, a Fi-Su (Csepel SC Fitness Stúdió) üzemeltetési jogát. Madár a Fuzik Zsolt és társai elleni nyomozás egyik fő gyanúsítottja. A hatóságok szerint ő irányította azt a számlagyárat, amivel milliárdokat csaltak el, és aminek haszonhúzó cégei között olyan óriásvállalatok szerepelnek, mint a 4IG, a T-Systems Magyarország, az ekkor még állami Antenna Hungária vagy éppen az óriási takarító vállalat, a Prizma Csoport.

Építgessen, de a Fi-Su komplexumot hagyja meg

Madár nem a nagypályán játszott, nem találkozott komoly politikusokkal, vállalatvezetőkkel, mint a Nagymesterként emlegetett Fuzik, de a saját közegében volt tekintélye. A Fi-Su-ban, ahová tinédzser kora óta járt gyúrni, tudták róla, hogy nagy pénzek mennek át a kezén.

Vásárolj előfizetést most féláron!

Akár 1000 forint alatt csatlakozhatsz, és olvashatod valamennyi cikkünket.

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt