Műsorváltozás: Orbán Viktor mégsem menti meg a világot, egyelőre

reggel 4
június 12., 22:54

Jó reggelt! Hamarosan újraszámoljuk a feliratkozókat, tessék ikszelni!

4 kiemelt cikk:

START THE COUNT!

photo_camera Fotó: Ruprech Judit/MTI/MTVA

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatait. Vitézy Dávid azért kérte ezt, mert ha egy választáson az érvénytelen szavazatok száma 76-szor annyi, mint a két jelölt közti különbség, akkor ez elkerülhetetlen.

Mi már előre utánajártunk, hogy mi történik ilyenkor az urnákkal, ki őrzi őket, és kik lesznek a következő napok főszereplői. Az NVI elnöke a 444-nek azt ígérte, ha úgy alakul, a sajtó jelenlétében számolnak újra.

Ennyit a világbékéről :(

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Orbán Viktor arra építette a kampányát, hogy ha nem rá szavazunk, akkor meghalunk, mert a háborúpárti nyugati országok kiprovokálják a világháborút. Aztán a szavazás után három nappal kiállt a NATO főtitkára mellé, és elmondta, hogy ő nem tud semmit tenni. Ha a nyugati országot háborúzni akarnak, ám legyen, semmi gond! Neki csak az a fontos, hogy minden NATO-n kívüli katonai akció csak önkéntesen történhessen. Amit Stoltenberg szívesen megígért, hiszen ez eleve szerepel a NATO alapokmányában. Big win!

Három vicc

„Megállapodtunk a NATO-főtitkárral. Magyarország területén kívüli katonai akcióban nem kell részt vennünk. Sem embert, sem fegyvert, sem pénzt nem küldünk a háborúba!” - írta ki Orbán. Na, mit kommentelt a poszt alá Márki-Zay Péter? Persze, hogy azt.

Cser-Palkovics András faarccal indokolta meg, miért nem volt KDNP-s logó a plakátjain. Szakadsz!

És az a vicc megvan, hogy elindul a Jeti az erdőben?

Az a hajó már elment

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Óriási fideszes ellenszélben kell helyt állnia Győr frissen megválasztott polgármesterének, Pintér Bencének, aki eddig újságot írt, októbertől viszont egy 130 ezres várost vezet. Hogyan tud talpon maradni, és mekkora lehet a mozgástere?

Hiányoztam?

photo_camera Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

Donáth Anna minden idők egyik legőszintébb magyar pártelnöke volt, de ez kevés volt ahhoz, hogy növelje a Momentum támogatottságát. A választási kampányban mindent arra tett fel, hogy milyen fontos munkát végeznek az EP-ben Cseh Katalinnal, csakhogy ez a választókat nem érdekelte.

Akku az nuku

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Akkumulátornagyhatalom akar lenni az ország, ami sokaknak nem tetszik. A gyárak heves ellenzői sorra indultak a választáson. Néhány településen harcos civilek veszik át az irányítást októbertől, és ugyan több helyen maradt a Fidesz, de a támogatottságuk megérezte a balhékat.

Repül a turul?

Fellángol az évtizedes emlékezetpolitikai harc, miután Kovács Gergő, a Kutyapárt elnöke és a Hegyvidék leendő polgármestere rögtön a győzelme után kijelentette: „Nem fog ott maradni a Turul-szobor. Nagyon sok embert bánt.”

Erre a Mi Hazánk elnöke megüzente neki, hogy ne viccelődjön a hegyvidéki madárral, különben jön a Betyársereg.