2013 08 05 reagáló levél Erdélyi Péter úron keresztül 444hunak prémiumcikkre.docx

POLITIKA
2013 augusztus 06., 13:55

A Magyar Fejlesztési Banknak úgy látszik nem annyira tetszett az állami cégeknél kifizetett jutalmakról és prémiumokról szóló poszt. Megkérdezték, hogy küldhetnek-e levelet róla. Küldhettek. Ezt küldték.

Az MFB válasza
A Milliós prémiumokat osztanak az állami cégek című íráshoz annyit szeretnénk hozzátenni, hogy akit érdekel a szerkesztőségnek küldött anyagunk érdemi része (a melléklet), az megtalálja az MFB Facebook-oldalán:https://www.facebook.com/MagyarFejlesztesiBank
Akit a Magyar Fejlesztési Bank tevékenysége érdekel, az részletesen tájékozódhat a fenti címen kívül itt, ahol egyébként a jövedelmek is nyilvánosak: www.mfb.hu
A 444.hu kérdező munkatársát meghívtuk eredménybemutató sajtótájékoztatónkra, de nem jött el. Az MFB egész tevékenységéről nem írt egyetlen betűt sem. Viszont a bankvezető nevét és beosztását rosszul írta. Nyilván mi vagyunk arrogánsak, ugye?
Bp., 2013. augusztus 6.
Nyiri János
szóvivő, MFB Zrt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.