Nem a sötétítő fólia miatt rabolták ki a trafikokat, hanem mert a bűnözők nem szeretik Orbánt

Média
2014 január 08., 14:18
comments 38

A Magyar Hírlap egy elég érdekes kirándulásra viszi olvasóit a kriminológia és politika bonyolult világába. Egy-két kanyar, és máris a balliberális politikusok miatt viszik az álarcos rablók a pénzt a dohányboltokból.

Hétfőn derült ki, hogy valószínűleg leveszik a sötétítő fóliát a dohányboltok kirakatából. Most már magas helyeken is rájöttek, hogy azért rabolják ki folyton a boltokat, mert sok a készpénz, és kívülről napközben sem lehet belátni. A Magyar Hírlap viszont nem érte be a _hivatalos_ magyarázattal. Ott ugye a (tulajdonos) a gravitációt sem veszi készpénznek, szóval itt is alaposak voltak, és a dolgok mögé néztek.

Izgalmasan kezdődik a Trafikok célkeresztben című cikk:

"Nincs semmi baj az alvilággal, teszi a dolgát. Oda megy be, ahová lehet, s addig megy el brutalitás és cinizmus tekintetében, ameddig engedik. Egy lépéssel sem tovább. Más kérdés, hogy eddig még ki nem tárgyalt okokból mostanság eléggé megnyújtotta a lépéseit, elérte például a trafikok világát is."

Jó, értjük, az alvilágot a baloldal engedte elkanászodni.

Aztán a szerző (Sinkovics Ferenc) leírja, hogy nem voltak a boltok bekamerázva, meg hát tényleg, ez a fóliázás sem segített a helyzeten. Én érzem, hogy lesz még itt valami.

"Mintha könnyedén átlépné viszont mindenki azt a kétségtelen tényt, hogy hatalmas lárma kísérte tavaly az úgynevezett trafikügyet. Nemcsak a törvényalkotókat, de a trafikpályázatok résztvevőit is teledobálta mindenféle sárral és szennyel a balliberális média. Mintegy megjelölte a leendő trafikosokat, az „orbáni diktatúra és korrupció” haszonélvezőiként s szimbólumaként állította be őket. Ez egyfajta üzenet volt az alvilág számára is, amely a nyári nyitások után rövidesen célba vette a trafikokat. Mintegy kéretlenül is igyekezett felzárkózni ezzel az ugyancsak zajos balliberális politikai akcióhoz. Nemcsak könnyű préda lett tehát a trafik, de ellenség is egyben, vagyis egy olyan rendszer megtestesítője, amelynek elvileg épp a rendpártiság kellene, hogy legyen az egyik jellemzője."

Aztán kiderül, hogy a balliberálisok miatt gyújtották fel a miskolci Deszkatemplomot, miattuk verték össze 2002 márciusában kokárdát viselő emberek tömegeit.

"Számtalan konkrét esetet lehetne felsorolni amúgy is, amelyben összeölelkezik az alvilág a politikával, rosszmájúak szerint lassan meg lehet tölteni egy börtönszárnyat ténylegesen elítélt balliberális politikusokkal. És akkor még arról nem is volt szó, hogy a „romagyilkosságok” címén elhíresült bűnsorozat igencsak erős politikai kijelzéssel rendelkezik, de ígérete ellenére a Fidesz sem meri vizsgálni ezt a szálat."

Állítólag a rákot is a baloldal okozza. Ezt még nem tudják bizonyítani a Hírlapnál, de úgy tudom, hogy már dolgoznak rajta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.