Hol szálljak fel a 4-es metróra, hogy a legkevesebbet kelljen sétálnom?

közlekedés
2014 április 02., 19:13
comments 35

Budapesten a héten először kezdheti el rendeltetésszerűen használni az utazóközönség az új földalatti metró-templomcsarnok-hálózatot, a négyes metrót. A többi metróvonal már régóta velünk van, így viszonylag könnyű megjegyezni, hol kell felszállni egy adott metróállomáson, hogy a célállomáson a legközelebb kerüljünk a mozgólépcsőkhöz.

Mert sétálni jó, de nem a föld alatt. Persze ez a négyes metró Móriára emlékeztető templomi csarnokaiban még nem olyan rossz, de szeretnénk segíteni önöknek, hogy a lehető legkevesebbet kelljen a föld alatt sétálgatniuk. Ráadásul a földalatti közlekedésnél a legtöbbet a le- és feljutássa lehet veszíteni. Minél gyorsabban kijutunk a metróból, annál kevésbé késünk majd el a reggeli értekezletről.

Ezért csináltunk Tamás Bence Gáspárral egy útmutatót, ami segít eligazodni a négyes metró végtelen tárnáiban. A szerelvények megfelelő ajtajához oda van nyilazva, hogy melyik megálló mozgólépcsőjéhez van a legközelebb. Az útmutató színes ugyan, de készítettünk egy fekete-fehér változatot is, amit könnyen ki lehet nyomtatni, hogy zsebrevágva örök társunkká váljon a metrózásnál.

A nyomtatható változat ide kattintva érhető el

photo_camera Kattintásra nagyobb lesz! Grafika, dizájn, layout és megvalósítás: Tbg

Kellemes használatbavételt kívánunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.