Két apró hiba miatt nem indul még a Bubi

közlekedés
2014 augusztus 31., 13:20
comments 27

Közleményt adott ki a BKK, amiből kiderül, hogy egy héttel meghosszabbították a belvárost ellepő közbrinarendszer nyilvános tesztüzemét. Azaz az a kétezer ember, aki regisztrált tesztelőnek, továbbra is használhatja a bicikliket, viszont az éles indulás még mindig érkezik.

még két apróbb szoftverhiba kijavítását várjuk a kártyás fizetési funkciók véglegesítésén dolgozó T-Systems Magyarországtól. A rendszert alapos teszteknek vetettük alá és csak akkor fizetjük ki, ha a szállító minden feltárt hibát kijavít. A jövő hétre a szállító pénteki vállalása szerint befejeződik minden szoftveres tesztelés és döntés születhet az éles üzem elindításának pontos napjáról.

- írják a közleményben. A tesztelők amúgy a cég állítása szerint kifejezetten elégedettek a Bubikkal, a kétezer tesztelő naponta több mint háromezer alkalommal használja a rendszert.

A Bubit mi is kipróbáltuk korábban, erről itt számoltunk be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.