Bródy szerint ő nem mondta, hogy cenzúráztak

Média
2014 szeptember 11., 09:21
comments 169

Folytatódik a Bródycenzúra-gate, újra szót kért Bródy János, aki fellépett ugyan Koncz Zsuzsa március koncertjén, de a köztévén most sugárzott, kétrészes koncertfelvételéből több száma kimaradt. Például az erősen áthallásos Ezek ugyanazok.

Itt kezdődött tegnap a cenzúra-ügy:

brody

Megkerestük a köztévét az ügyben, este válaszoltak. Azt írták, hogy ők semmit nem vettek ki a koncertből, ami két és fél órás volt eredetileg. Ők kétszer 52 perces felvételben állapodtak meg Koncz Zsuzsáékkal, készen kapták tőlük a lerövidített koncertfilmet.

Bródy előbb átszerkesztette az eredeti posztját, és kivette belőle  a „Műsorhamisítást a törvény nem bünteti” mondatot.

brodyszerk

Aztán ma délelőtt írt egy magyarázkodó, de ironikus posztot az egészről.

brodyvalasz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.