Putyin tigrise Kínában öli a kecskéket

külföld
2014 november 26., 11:05
comments 41

Rejtélyes kecskegyilkosságok tartják lázban Kína észak-keleti részének lakói közül azokat, akiket érdekelnek a rejtélyes kecskegyilkosságok. Szakértők szerint legalább két kecske gyilkosa Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban szabadon engedett Ustin nevű szibériai tigrise lehet. Még három kecske hiányzik, nem kizárt, hogy ezekkel is Ustin végzett.

Putyin három szibériai tigrist engedett szabadon még hónapokkal ezelőtt. Mindegyikben van nyomkövető chip, innen tudták, hogy októberben Ustin és egy másik tigris átkeltek a kínai határon. Most pont ezen a részen fogyatkoznak a kecskék. Kínai szemtank szerint a halott kecskék koponyáján ujjnyi vastagságú lyukakat ütöttek a ragadozó fogai. A szibériai tigriseket leszámítva nincs sok állat a környéken, aminek ekkora fogai lennének. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.