Kövér László kitiltotta Novák Elődöt a parlamenti ülésről

POLITIKA
2015 június 08., 13:38
comments 115

A jobbikos folyamatosan bekiabált, miközben Rétvári Bence a kommancsok elszámoltatásáról beszélt. Novák a kommunista nyugdíjak meg- és az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalának elmaradását sérelmezte többször és hangosan. Kövér erre kezdeményezte Novák kitilását az ülésről, amit a ház el is fogadott, így a jobbikos, bár jelen lehet. nem szólhat bele az ülés vitáiba. Ma amúgy az is kiderült, hogy a Fidesz szeretné, ha Biszku Béla pere akár Biszku Béla halála után is folytatódhatna. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.