48 millió dollárnyi pénzt fagyasztott be a bíróság a Neymar-család számláin

sport
2015 szeptember 25., 17:20
comments 16

A Sao Paulo állami ítélőszék azért döntött így, mert az FC Barcelona 23 éves brazil játékosa még a Santos játékosaként feltételezhetően nagyjából 16 millió dollárnyi adót nem fizetett be 2011 és 2013 között. Közleményében Carlos Muta bíró azt írta, Neymar kevesebb mint ötmillió dolláros vagyont vallott be. Iagaro Jung Martins, a brazil szövetségi adóhivatal könyvvizsgálója szerint Neymar elkerülheti a börtönt, amennyiben lerója tartozását. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.