Mi is szeretünk Téged, Stefánia!

Popkult
2015 november 11., 16:23
comments 230

Egy ország figyeli lélegzetvisszafojtva a The Voice című amerikai énekes tehetségkutató minden fejleményét, mivel a New Yorkban született hazánkfia, Magyarország második legfontosabb Viktorja bekerült a döntőbe (ahol mindent meg is tesz a győzelemért, nemrég például kamuszavazatokkal próbált meg továbbjutni). Drukkolunk neki, mert

magyar.

Király Viktor a nővéréhez (és az ikertestvéréhez) hasonlóan nagyon szépen énekel, képzett tehetség, ahogy az az első slágere óta nyilvánvaló:

Ezért azt gondolhatnánk, hogy a zsűri (Adam Levine, Blake Shelton, Gwen Stefani és Pharrell Williams) elismeri a ragyogó teljesítményt, és a Tehetséget díjazva juttatja őt tovább. Ám úgy tűnik, ez níncs így, mert Király Viktor épphogy csak megmenekült a kieséstől.

De szerencsére nincs ok az aggodalomra, hiszen az egyik zsűritag, Gwen Stefani mindenképp a saját csapatában akarta tudni.

photo_camera A magyar nép nagy barátja (Fotó: Johannes Eisele / AFP)

A No Doubt énekesnője ugyanis minden jel szerint hungarofil, és Király Viktort mentorként és zsűritagként valójában azért nyomja őt még szemérmetlenebbül, mint annak idején Fábry Sándor a kis vajdasági mesemondót, mert Király Viktor

magyar.

Több bizonyítékot is találtunk arra, hogy Gwen Stefani Magyarország titkos csodafegyvere.

Szereti, mert magyar

Maga Király Viktor is úgy foglalta össze, mit kedvel benne Gwen Stefani, hogy: „Ő az elejétől fogva nagyon jónak és érdekesnek talál engem, szereti a kapcsolódásomat Magyarország felé. Szereti azt is, hogy messziről jöttem, de mégse nagyon messziről, van egy érdekes történetem, profizmussal összefűzve.”

Sokat elárul, ahogy Gwen Stefani figyeli, hogy hajlításban mi vagyunk a császárok:

Gwen Stefani ♥ Magyar Divat

Fotó: Valery Hache / AFP
  • Ott volt a flamencósnak hazudott, magyar népi motívumokkal díszített szoknyája.
  • Ráadásul még magyaroknak sem állt soha ilyen jól az árpádsávos póló.
  • Rubik-kabát pedig már tényleg egy nyílt szerelmi vallomás Mária országának.

Pulikutyája volt

Már tíz évvel Mark Zuckerberg előtt, tehát nem divatból szeret minket.

photo_camera Gwen Stefani az akkori férjével és a magyar származású kutyájával ül egy londoni parkban 2003-ban (Fotó: Aura / Getty Images)

Még a klipjét is a Nyugatiban forgatta

Reméljük, a segítségével végre egyszer a mi kutyánk kölke lesz a világ magyar voice-sza. (Baljós jel, hogy a Wikipedia szerint már ki is esett.)

Köszönjük a bizalmat, Stefánia Renáta Gvendolin, bármikor szívesen látott vendég vagy nálunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.