Kijött a MÁV jövő évi menetrendje

Tbg
2015 november 16., 13:31

Aminek kiszivárgott tervezetéről pénteken írtuk, hogy komoly járatritkítást tartalmaz, most kikerült a MÁV honalpjának egy eldugott szegletébe.

 Végül néhány vonalon visszakozott a MÁV Startos fűnyíró, így több miskolci gyorsvonat visszakerült, másutt viszont beindult a ritkítás, a beharangozott kínálatcsökkentés megvalósult.

"A 2016-os menetrendről összességében egyértelműen a kínálatcsökkentés mondható el az újabb vonatkilométer-korlátozás miatt, amelyben ismét az utas számít legkevésbé."

- írja a részletekről az IHO.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.