Egészen hihetetlen tervvel csökkentené az Airbus a ki- és beszállási időt a repülőgépeken

utazás
2015 november 27., 12:50
comments 152

A beszállás és a kiszállás veszi el a legtöbb időt a repülésben, így nem meglepő, hogy ennek gyorsítására talált ki egy elképesztő ötletet az Airbus. 

Íme:

photo_camera

Igen, ez az, aminek látszik. Az utasok előre beszállnának az utastérbe, amit aztán, ha megérkezik a gép, egyszerűen ráemelnek a törzsére. Miután leemelték az előző utasokat.

photo_camera

Kétségtelenül logikus, utasokkal és csomagokkal is, de akiben támadt egy kis rossz érzés, az még ne mondjon le a repülésről, mindez egyelőre csak szabadalmi beadványban szerepel.

Egyelőre ott tart tehát, mint az utasok megkínzására a hely minél jobb kihasználására kitalált eddig legnagyszerűbb ötlet, mégpedig ez

photo_camera

És ez:

photo_camera

Vagy emlékeznek erre

photo_camera

Jó tudni, hogy miken ötletelnek komoly cégek. (wired)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.