Megszűnnek az RTL műsorai, amiket az IKO gyártott

Média
2015 december 23., 13:46
comments 176

Korábban egy csomó cikk megjelent arról, hogy műsorok szűnnek meg az RTL-en, és dolgozókat bocsát el a csatorna. Most az RTL közleményt adott ki arról, hogy nem rúgott ki munkatársakat és képernyősöket, és nincs létszámleépítés sem.

Egyszerűen csak az IKO által gyártott műsorok szűnnek meg. Erre lehetett is készülni, Rákosi Tamás, az IKO vezetője nagyon jó viszonyban volt Dirk Gerkensszel, aki tavasszal távozott a magyar RTL éléről, most pedig Andy Vajna szemelte ki a TV2 élére. Az Andy Vajna által Dörknek hívott Dirk pedig nagyon szeretne visszavágni az RTL-nek, amiért menesztették.

Néhány IKO-s műsör már meg is jelent a TV2-n.

Az RTL azt írja, hogy a műsorvezetők, akik eltűnnek a képernyőről, azaz Ada, Teszári Nóra, Mautner Zsófi és Somogyi Zoltán, nem velük, hanem az IKO-val álltak szerződésben.

Az Éjjel-Nappal Budapest rajongóinak pedig nem kell félniük, korábban ugyan azt a sorozatot is az IKO szállította, az utóbbi időben viszont átvette egy másik cég, így az nem tűnik el a Reflektorral és az Ízes élettel együtt. (kreatív)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.