Megszűnnek az RTL műsorai, amiket az IKO gyártott

Korábban egy csomó cikk megjelent arról, hogy műsorok szűnnek meg az RTL-en, és dolgozókat bocsát el a csatorna. Most az RTL közleményt adott ki arról, hogy nem rúgott ki munkatársakat és képernyősöket, és nincs létszámleépítés sem.

Egyszerűen csak az IKO által gyártott műsorok szűnnek meg. Erre lehetett is készülni, Rákosi Tamás, az IKO vezetője nagyon jó viszonyban volt Dirk Gerkensszel, aki tavasszal távozott a magyar RTL éléről, most pedig Andy Vajna szemelte ki a TV2 élére. Az Andy Vajna által Dörknek hívott Dirk pedig nagyon szeretne visszavágni az RTL-nek, amiért menesztették.

Néhány IKO-s műsör már meg is jelent a TV2-n.

Az RTL azt írja, hogy a műsorvezetők, akik eltűnnek a képernyőről, azaz Ada, Teszári Nóra, Mautner Zsófi és Somogyi Zoltán, nem velük, hanem az IKO-val álltak szerződésben.

Az Éjjel-Nappal Budapest rajongóinak pedig nem kell félniük, korábban ugyan azt a sorozatot is az IKO szállította, az utóbbi időben viszont átvette egy másik cég, így az nem tűnik el a Reflektorral és az Ízes élettel együtt. (kreatív)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.