Idén a herbált zabálták leginkább a kedves nézőink

Melyik volt 2015 legjobb 444-es videója? 

Fogalmam sincs, de ez most nem is érdekes. 

Minőséget, hírértéket, vizuális és tartalmi szempontokat félredobva kizárólag azt mutatjuk meg, hogy melyik videóinkat zabálták önök a leginkább.

10. Lendületes búcsút intettünk tovatűnt fiatalságunknak (104 000 megtekintés)

„Tiétek az amerikai álom. Ilyen videókért kaptok fizetést Uj Pétertől!”

Banyatankkal próbáltunk betörni a extrémsport világába, de csúnyán lepattantunk. Egy vékony paraszthajszálon múlt, hogy nem állítottak gördeszkát a hátunkba.  

9. Elkábszereztem a diákhitelem (107 000)

„Ha Kinga a dohányboltban tud venni minőségi marihuánát, soha az életben nem történtek volna meg vele ezek a dolgok. És még sok százezer társával sem.”

2015 a herbál gyűjtőnéven futó kábítószerek éve volt. Kinga csúnyán belecsúszott a drogba, és több éven át tolta. Elvesztett egy csomó pénzt, egy egyetemet, életéből három évet, barátokat.

8. A rendőrök is megtapsolták az utolsó menekült kisfiút Röszkén

„Tisztelet a rendőröknek és a katonáknak! Sokkal jobban megérdemlik mint a politikusaink...”

Magyarországra rászakadt idén a világ, és ezt a terhet meglehetősen nehezen viseltük. Nem meglepő, hogy a szerb–magyar határ lezárásának pillantáról szóló riport is a legnézettebb videók közé került. 

7. Keresztbe állt egy csuklós busz a Margit-hídon (127 000)

„Legközelebb a metrósofőr akar megfordulni majd az alagútban? :D”

Budapest csuda egy hely! Az ember esze megáll! Máig fel nem tudjuk fogni, hogy itt mi miért történt, de 127000 néző rákattintott. 

6. Kitört a sanyarú sorsú lányok rapháborúja (135 000)

„Hihetetlen megtanulta rendesen kimondan a tube szot :) na ezert egy vall veregetes jar!”

Idén is volt Ki Mit Tube. Aminek csúcsa kétségtelenül Mc Kitti és Mondik Noémi rapbárbaja volt. 

5. Dávid és Góliát küzdenek a 10. zsűrihelyért (137 000)

„ááááááááá Dancsóóóó úgy megörültem mikor megláttam a pofáját :D :D”

Újra Ki Mit Tyúúúb! Jeahhh! Dancsó Péterval, a viccesan ragozés császárável mindet el lehet adni a magyar interneton, illetve a Youtube-en. 

4. Rohadt zsidó anyátokat provokáljátok! (155 000)

„A KURVA ANYJÁT MÁR MINDNEK AZ ŐSÖK ÜNNEPÉN NEM LEHETNE KUSSBA LENNI? MUSZÁLY MEGSZÉGYENÍTENI A NEMZETI JELES NAPOKAT? KURVA ÉLETBE MÁR”

Március 15. ünnepe mindig jó alkalom arra, hogy a magyar emberek összejöjjenek, és  lezsidózzák egymást. Éppen egy médiaparódiát forgattunk
, amikor belebotlottunk egy meghitt anyázásba. Provokátor, sósperec, fogatlan, artikulálatlanul üvöltő öreg, és egy lendületesen intézkedő Havasi Bertalan-hasonmás.  

3. Vért izzadva vizsgáztunk a Csábítás Akadémián (185 000 néző)

„Ez nagyságrenddel jobb, mint amit újságírás címén műveltek. :-D”

Ez az év a 444 videósai számára jórészt a szponzorált tartalmakról szólt. Voltak ötleteink, amikhez sikerült támogatókat és sok nézőt is találnunk, ami szuper dolog. Az egyik ilyen volt a Balaton Soundon játszódó PUA-videó. Egy Pick Up Artist és egy Félénk Fiú udvarlós kalandjai a Balaton Soundon. Színes, magyarul beszélő, zenés, táncos vígjáték.

2. Gagastárnak meg kell halnia (330 000, két részben)

„Ritka, hogy valaki ennyire őszintén felvállalja, a rossz döntéseit és nem hárítja másokra a problémát. Rossz útra lépett, de hát van ilyen. Kívánok a srácnak jobbulást, meg kitartást!”

Gagastar Milán 8 éven át kurvaként kereste a kenyerét. A menetek közötti unalmat és magányt az interneten csillapította. Kíméletlenül őszinte és provokatív posztjaival hamar ikonná vált. Eddig a két részre összesen 330 ezren mentek rá. 

1. Elsőherbálozók a városligeti majálison (235 000)

„Bese alltak rendesen mivel lent sem tartottak rendesen a fustot :D Ha igazan be lennenek allva akkor nem igy mentek volna ;D”

Bizony ez volt 2015 legnézettebb 444-es videója. Ismeretterjesztő, vérnyomásméréssel és körhintával és Szabyesttel súlyosbított herbálozást foganatosítottunk a majálison. Keményebb volt, mint egy tégla a fejben. 

0. Elképesztő rekord (1 000 000+)

Mindegyik 2015-ös videónkra rávert azonban egy tavalyi: vlogokkal foglalkozó sorozatunk  2014-es darabja, a „Fanny, a magyar internet leggyűlöltebb tinédzsere” című bőven átlépte az egymilliós álomhatárt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.