Mi ez? Orbán Viktort már meg se akarják gyilkolni?!?

POLITIKA
2016 február 15., 09:10
comments 99

Amikor tavaly november 21-én a Terrorelhárítási Központ elfogta a 62 éves gödöllői M. Pétert és a 60 éves budapesti R. Gyulát, a két férfi állítólag a XII. kerületbe tartott, hogy

megölje Orbán Viktort.

Legalábbis ezt írta a Blikk, a hatóságok meg sem akkor, sem azóta nem cáfolták ezt az információt.

Aztán másnap elfogtak pár másodikvilágháború-rajongó hobbigyűjtőt is, hogy aztán nagy sajtótájékoztatón mutassanak be egy csomó, véletlenszerűen összehordott és felhalmozott bombát a terrorfenyegetettség igazolására. A két ügynek, mint kiderült, az ég világon semmi köze nem volt egymáshoz, ahogy azt napokkal később sikerült tisztáznia magának a belügyminiszternek.

Pintér Sándor akkor arról beszélt, hogy M.-et és R.-t operatív hírszerzési információk, telefonlehallgatás alapján fogták el, mert arról beszéltek, hogy fejlövéssel kéne meggyőzni a jelenlegi vezetőket a hatalmuk feladásáról.

Államtitkára, Tasnádi László ehhez csak annyit tett hozzá, hogy kormánytagot akartak kivégezni, márpedig a gyanúsítotakat elfogó TEK csak egy kormánytagot, a miniszterelnököt védi.

Ehhez képest az azóta eltelt két és fél hónapban még senki sem vádolta meg a két gyanúsítottat nemhogy merényletkísérlettel, de még csak terrorcselekmény előkészületével sem. (Via Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.