Személyiségi jogaik miatt perelnének a Választási Irodában akciózó kopaszok

POLITIKA
2016 március 07., 16:00
comments 342

J. Lőrinc és K. Tibor Attila úgy érzik, hogy az ATV megsértette az ő személyiségi jogaikat. A tévécsatorna úgy tett közzé felvételeket a Nemzeti Választási Iroda előterét február 23-án elfoglaló, Kubatov Gábor Fidesz alelnökhöz köthető izomemberekről, hogy nem takarták ki az arcukat.

J. Lőrinc és K. Tibor Attila az őket ért jogsértés miatt egymillió forintot szeretnének a tévétől.

A balhé óta a Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria is megállapította, hogy a kopaszok megsértették a választási alapelveket, fenyegetően viselkedtek, és jelenlétükkel akadályoztak másokat jogaiknak gyakorlásában.

(atv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.