Magyar György is szerepet kap a Heti Hetesben

tévé
2016 április 02., 09:03
comments 127

Meglepő közleményt adott ki a magyar RTL:

„Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. Magyar György ügyvéd nem ismeretlen a médiában, számos alkalommal láthatták a nézők különböző műsorokban, nemcsak szakértőként, hanem beszélgető- és vitapartnerként is. Ezért aztán nem lesz neki idegen ez a "pálya", mint ahogy szereplőtársai sem. A humor nyelvét is jól ismerő ügyvéd így szívesen tett eleget a Heti Hetes felkérésének.”

Magyar György valóban szerepelt már egy csomó beszélgetős műsorban, de a neve leginkább az általa vitt ügyek miatt került be a médiába. Ő képviselte például a Simicska-birodalom érdekeit a fővárossal folytatott hirdetőoszlop-háborúban, Pukli Istvánt, Ambrus Viszkis Attilát, az azeri baltás gyilkost, a vörösiszap-katasztrófa károsultjait és a Quaestor-károsultakat is. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.