Komplett vasútállomást telepített a MÁV az aspergeres kisfiú udvarára

közlekedés
2016 április 04., 07:54
comments 223

A nyolcéves Asperger-szindrómás kisfiú él-hal a vasútért; édesanyja arra kérte a MÁV-ot, hogy adjanak neki valami kiselejtezett ereklyét, biztos örülne bármilyen apróságnak. Ami ezután történt, attól először elsírod magad, majd a könnyfelhőben meglátod kirajzolódni az ezerszínű szivárványt:

"Nem kellett sokat várni,  reagáltak a levelemre és legnagyobb meglepetésemre, pár telefonon történt egyeztetés után megjelent 5 MÁV-dolgozó teljes harci díszben és letelepítettek udvarunkban egy IGAZIIIII!!!!! fénysorompót, tolatólámpát, helységjelző táblát, telefonos irányítóközpontot.... Mindezeket letakarva kellett egy napig Zéti elől elrejteni, mert tegnap kivonult a MÁV igazgatóságának képviselete és ünnepélyesen átadták számára sok egyéb ajándékkal együtt!:)))"

- írja a meghatott édeasanya a Facebookon.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.