Újabb pályázatot írnak ki a vizes vb kabalafigurájára

2016 május 2., hétfő 18:46
140

Az Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) még 2015 augusztusában döntötte el, hogy mégsem a Bol-Dognak nevezett fehér trashpuli lesz a 2017-es budapesti úszó világbajnokság kabalaállata, mert Magyarországon és nemzetközi újságokban is gúnyt űztek a figurából.

Gyárfás Tamás Kazanyban Demcsák Zsuzsával, a FINA egyik fejesével és a kabalakutyával, amit nem ő csinált, Forrás: Magyar Úszószövetség / Facebook Fotó: Magyar Úszószövetség

A MÚSZ nyílt pályázatot írt ki az új kabalafigura megtervezésére.

Most viszont kiderült, hogy ennek a pályázatnak nem lesz eredményhirdetése, hanem új pályázatot írnak ki, ami viszont ezúttal

meghívásos lesz.


A meghívásos pályázat eddig nem nagyon jött be a MÚSZ-nak, ugyanis Bol-Dog és az azóta lecserélt, botrányosan béna arculatterv is meghívásos pályázaton született.

Ráadásul a furcsán lezárt nyílt és a most meghirdetett meghívásos pályázat még egy fontos kérdést felvet, amit egy kommentelő le is ír:

„Gratulálok! Csak megjegyzem, hogy ha egy pályázatot kiírtok akkor ha nem lesz belőle semmi akkor is kötelesek lennétek végig vinni. Mindenki 500ezer ftért pályázott dolgozott nem pedig egy jegyért.

Azzal, hogy nem hoztátok nyilvánosságra a pályázók munkáit és hogy nem lett nyertes felvetitek a kérdést, hogy akkor a most behívott grafikusok, »véletlenül« nem-e a sok jó ötlet valamelyikét dolgozzák fel. Nyilván nem... de akkor is nem vagytok korrektek a legkevésbé sem.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt