Ezzel az egész oldalas hirdetéssel trollkodik Orbán a Daily Mailben

külföld
2016 június 20., 08:08
comments 397

A korábban Brüsszel ellen szabadságharcot hirdető Orbán Viktor egyes szám első személyben írta azt a több száz ezer kint dolgozó magyart is érintő Brexit ellen lehozott hirdetésre angolul, hogy:

„A döntés az önöké, de szeretném, ha tudnák, hogy Magyarország büszke arra, hogy önök mellett állhat az Európai Unió tagjaként.”

„A döntés az önöké, de szeretném, ha tudnák, hogy Magyarország büszke arra, hogy önök mellett állhat az Európai Unió tagjaként” – írta Orbán a Daily Mailben

Orbán állítólag az első uniós miniszterelnök, aki ennyire beleszállt a Brexit-kampányba. Mindez természetesen közpénzből megy, az angliai magyar nagykövetség finanszírozta a hirdetést. A privatbankar.hu szerint a hirdetés költsége a mai középárfolyammal számolva kb. bruttó 21,1 millió forint volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.