Senkit nem hallgattak ki egyelőre gyanúsítottként a kopaszok választási irodás balhéja miatt

bűnügy
2016 július 01., 08:46
comments 65

Eredetileg július elsején zárult volna a nyomozás a Nemzeti Választási Irodánál az MSZP-s Nyakó Istvánt eltorlaszoló kopaszok ügyében.

Most a rendőrségtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a nyomozás még mindig folyamatban van és az új határidő szeptember elseje.

Megtudtuk azt is, hogy gyanúsítottak kihallgatására még nem került sor és hogy Kubatov Gábor fideszes alelnököt, illetve Fradi-elnököt még tanúként sem hallgatta ki a rendőrség.

Nyakó Istvánt ehhez képest hat órán át faggatták, például előbb végignézték vele a biztonsági kamera felvételét, majd megkérdezték tőle, hogy tud-e személyleírást adni a kopaszokról.

Összefoglalóul, amit tudni lehet eddig a történtekről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.