Az Isten kegyelméből gazdagodó Kuna Tibor cége szervezhet vasutasnapokat a MÁV-nak

gazdaság
2016 július 12., 13:40
comments 98

Kuna Tibor mélyen vallásos ember, nem is tudja igazán hová tenni, hogy egy kormánybarát kommunikációs céget vezet, ezért pedig ömlik hozzá a közpénz. Egy előadásában a dolgot úgy tette helyre, hogy szerinte ő isten kegyelméből gazdagodik.

Legutóbb például Isten azzal jutalmazta meg, hogy az ő cége szervezhette a Eb-meccsnézést a Margitszigeten.

Természetesen ömlött a bizniszbe a szponzori pénz az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt.-től és a Magyar Villamos Művektől. A 444 gyors számításai szerint Kunáék haszna csak ezekből a szponzori lóvékból is 350 millió forint körül lehetett, de Kuna bölcsen vissza is oszt: jócskán hirdetett ebből a lóvéból a Habony-média újságjaiban.

Most Isten egy újabb nagy lehetőséggel jutalmazta meg alázatos szolgáját: Kuna cége, a Trinity International Communications Kft. szervezheti a MÁV vasutasnapjait.

Nem egy nagy összeg, csak 17,5 millió forint,

de azért ezt is meg kell becsülni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.