Baán László orbitális mikrofonállvány-interjút adott a saját, közpénzből kiadott újságjában

A Baán László vezette Városliget Zrt., ami a Városliget beépítését és a napokban elhíresült, kopasz verőembereket intézi, kiadott egy propagandalapot, amiben igyekeznek megmagyarázni, hogy miért is lesz nagyon jó ez a Liget-projekt. Az újság címlapja is beszédes:

Azt írja, ilyen lesz a megújult Városliget, de a címlapon nincs egyetlen új múzeum sem. A címlap megemlíti az új Néprajzi Múzeumot is, de azt se látni sehol. Érdemes viszont jól megnézni, hogy min is van vezetve az a kutya:

bizony, pórázon.

A tervek ugyanis nevetségesen kicsi kutyafuttatókkal számolnak Budapest legfontosabb kutyás parkjában.

A lap természetesen egy exkluzív, szerző nélküli Baán László interjúval kezd, amiben Habony Árpád jóbarátja megmagyarázhatja, milyen jó is ez a Liget-projekt. Nincs nehéz dolga, a legtöbb kérdés nagyjából olyan, mint ez itt:

A válaszában Baán elmondja, hogy a kritikusoknak csak a változással van bajuk, majd a Lánchíd és a Parlament megépítéséhez hasonlítja a Liget-projektet. A beruházás megtérülésének alátámasztására felhoz egy 2014-es KPMG tanulmányt, ami még tök más tervekkel és látogatószámokkal dolgozott, mint amiket most nyomatnak a fejek.