A kormány csattanóst választ adott az Orbán Ráhel bahreini útja után kérdezősködőknek

POLITIKA
2016 szeptember 01., 19:04

Kovács Zoltán Kálmán Olga vendége volt este az ATV-ben. Előbb magyarázkodott egy kicsit a miniszterelnök lányának bahreini útja miatt, ahol Orbán Ráhel, saját állítása szerint magánútján, a Perzsa-öböl menti ország energiaügyi miniszterével találkozott, majd négy perc után kifejtette,

link Forrás

Kovács egyébként ugyanazt ismételgette, mint délután Lázár János, azaz

  • ez egy magánút volt,
  • a bahreini hatóságok keleties túlzásból írták a megbeszélésről, hogy olaj és kereskedelmi ügyek is napirenden voltak,
  • illetve ezek az országok máshogy működnek, mint Nyugat-Európa, ott teljesen természetes, hogy a magánútra érkező Orbán Ráhelt udvariasságból az olajügyi miniszterrel ültetik le tárgyalni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.