Ilyet még nem láttunk Magyarországon: a Facebookon üzente meg a Népszabadság, hogy puccs történt, miután leállították a lapot

Média
2016 október 08., 08:39
comments 255

A Népszabadság dolgozói sem tudtak arról, hogy szombaton megszüntetik a Népszabadságot, és elérhetetlenné teszik a nol.hu-t is.

Egy kommunikációs csatorna viszont maradt: a lap Facebook-oldala.


"Kedves követőink! A Népszabadság szerkesztősége a nyilvánossággal egyidőben értesült róla, hogy a lapot azonnali hatállyal bezárták. Első gondolatunk, hogy ez puccs. Hamarosan jelentkezünk" - írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.