Donald Trump leveti láncait, és végre tényleg beleáll a kampányba


"Végre minden lánc lekerült rólam, és úgy harcolhatok Amerikáért, ahogy én akarok"

- posztolta Twitterére Donald Trump, aki ezek szerint nagyon boldog, amiért az őt eredetileg jelölő Republikánus Párt soraiból egymás után fordítanak neki hátat.

Az elmúlt napok nem tettek jót a Trump-kampánynak, mert miután kiderült, hogy 18 éven keresztül nem fizetett adót, nyilvánosságra került róla egy 11 éves hangfelvétel is, amin egy privát beszélgetésen arról henceg, hogy ő gyakorlatilag minden nőt ott hág meg, ahol ér, és az se zavarja, ha épp házasat fog ki, mert megteheti.

A volt kaliforniai kormányzó Arnold Schwarzenegger, John McCain veterán, egykori amerikai elnökjelölt, Paul Ryan, republikánus házelnök és egykori alelnök-jelölt mellett szombat estig 36 kongresszusi képviselő, kormányzó és szimpatizáns jutott el oda, hogy inkább kihátrál az ingatlanmágnás mögül, mint hogy ehhez a kampányhoz assisztáljon.

Nem is sejthették, micsoda szolgálatot tettek ezzel a Trumpnak, aki végre felszabadultan, láncaitól, terheitől megszabadulva, igazi énjét felvállalva vetheti bele magát a sorsdöntő utolsó hetek küzdelmeibe.