Donald Trump leveti láncait, és végre tényleg beleáll a kampányba

külföld
2016 október 11., 17:24
comments 168
link Forrás

"Végre minden lánc lekerült rólam, és úgy harcolhatok Amerikáért, ahogy én akarok"

- posztolta Twitterére Donald Trump, aki ezek szerint nagyon boldog, amiért az őt eredetileg jelölő Republikánus Párt soraiból egymás után fordítanak neki hátat.

Az elmúlt napok nem tettek jót a Trump-kampánynak, mert miután kiderült, hogy 18 éven keresztül nem fizetett adót, nyilvánosságra került róla egy 11 éves hangfelvétel is, amin egy privát beszélgetésen arról henceg, hogy ő gyakorlatilag minden nőt ott hág meg, ahol ér, és az se zavarja, ha épp házasat fog ki, mert megteheti.

A volt kaliforniai kormányzó Arnold Schwarzenegger, John McCain veterán, egykori amerikai elnökjelölt, Paul Ryan, republikánus házelnök és egykori alelnök-jelölt mellett szombat estig 36 kongresszusi képviselő, kormányzó és szimpatizáns jutott el oda, hogy inkább kihátrál az ingatlanmágnás mögül, mint hogy ehhez a kampányhoz assisztáljon.

Nem is sejthették, micsoda szolgálatot tettek ezzel a Trumpnak, aki végre felszabadultan, láncaitól, terheitől megszabadulva, igazi énjét felvállalva vetheti bele magát a sorsdöntő utolsó hetek küzdelmeibe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.