Új imázsfilm készült az 56-os megemlékezésre

Tbg
Történelem
2016 október 21., 14:04
comments 160

Újabb imázsfilm készült az 1956-os magyar forradalom emlékévének alkalmából. A film meglehetősen profin lett felvéve, mintha egy történelmi film csúcsjelenetét látnánk: egy idős pár újraéli a forradalom számukra legalábbis legforróbb pillanatait.

link Forrás

Az alkotásban egy tank is szerepel, amivel már beérte az eddig készült 56-os magyar történelmi filmeket, ennél látványosabbra talán csak az Andy Vajna-féle Szabadság, szerelem jelenetei sikerültek.

Az emlékévre eddig egy imázsfilm készült, amelyben a mai generáció mond köszöntet a forradalmi generációnak.

Az emlékévre nagyjából 13,5 milliárd forintot különített el a kormány, ebből a keretből készült többek között a népnyelvbe Halszagú Magyarországként beépült dal is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.