Október 23. rég volt ennyire emelkedett

POLITIKA
2016 október 24., 06:17
comments 497

Boross Péternek ebben igaza van, legalábbis abban az értelemben, hogy az utóbbi 10 évben 1956 évfordulóján ennyire nem emelkedett meg a tüntetők vérnyomása. Volt lökdösődés, sípolás, ütlegelés és persze magán-biztonságiőrök állami rendezvényen.

Itt egy újabb válogatás, most az Euronewsé, arról, hogy a megvadult idős kormánypárti tüntetők hogyan próbáltak meg fellépni az Orbán-kormány ellen tüntetők sípolása (véleménynyilvánítása) ellen. Vasszigorral.

link Forrás

Egyébként ez a kérdés mára még aktuálisabb lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.