1 kérdés ehhez a nagy 56-ozáshoz

POLITIKA
2016 október 23., 11:40
comments 268

A kormány igencsak rákészült 1956 hatvanadik évfordulójára, még egy emlékbizottságot is létrehozott (ami egyelőre nem akarja elárulni, mire mennyit költött), és az elmúlt évekkel ellentétben idén még Orbán Viktor is beszédet mond.

A Magyar Honvédség díszegysége az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren, ahol katonai tiszteletadással felvonták Magyarország lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke. (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)
photo_camera A Magyar Honvédség díszegysége az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren, ahol katonai tiszteletadással felvonták Magyarország lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke. (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

De mégis mit akar ezzel az ötvenhatozással a kormány, amikor:

Ez az egész ünnepélyeskedés így kinek szól? Mert viccnek azért drága.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.