Verrasztóék is Csatlakoztak Hosszú és Gyurta úszószövetség-ellenes harcához

2016 november 17., csütörtök 10:33
146

Újabb két válogatott úszó, Verrasztó Evelyn és Dávid csatlakozott Hosszú Katinkához és a hozzá már szerdán csatlakozó, és véleményét az úszó szövetségi kapitány átértelmezési kísérlete után újra megerősítő Gyurta Dániel tiltakozásához. Közleményük szerint

"megérett az idő a közös fellépésre, az úszók és a szövetség érdekeit is szem előtt tartó, szakmailag is a jelenkor igényei és kívánalmai szerint működő sportági konszenzus megteremtésére a feszültségmentes felkészülés érdekében"

Hosszú Katinka, Gyurta Dániel és Verrasztóék mellett már Kapás Boglárka és Bernek Péter is tiltakozott Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök munkássága ellen. Bernek konkrétan azt írta, hogy Gyárfás állítása, hogy mindenben lesi a versenyzők kívánságait, "valójában csak üres frázis, valóságtartalma kevés".

Hosszú Katinka kedden a Facebook-oldalán kiadott közleményben szólította lemondásra Gyárfás Tamást, akit a magyar úszásra legártalmasabb tényezőnek nevezett. (Via NSO)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt