Korrupciós emléktáblát avattak Rogán Antal tiszteletére, de a tábla fél órán belül eltűnt

POLITIKA
2016 november 20., 18:10
comments 189

Az Együtt tüntetést tartott, amin a pártból Juhász Péter és Szigetvári Viktor, a Párbeszédtől Karácsony Gergely, az LMP-ből Hadházi Ákos, illetve Hargitai Miklós, az egykori Népszabadság újságírója, meg Horváth András, az áfacsalások leleplezője szólalt fel.

Az Index szerint 250-300 fős tüntetés végén Juhász Péter egy emléktáblát ragasztott ki a Rogán Antal, Habony Árpád és grúz üzletemberek által látogatott, a rejtélyes és jól ellátott Kertész Balázshoz köthető, Aulich utca 3. alatti ház falára, ezzel a felirattal:

„Ebben a házban feketézte el Rogán Antal és bandája a magyarok pénzét Orbán Viktor miniszterelnöksége idején.”

Pillanatkép Juhász Péter facebookos élő közvetítéséből
photo_camera Pillanatkép Juhász Péter facebookos élő közvetítéséből

Az Index azt írta, hogy a tábla fél órával a tüntetés után már nem volt kint. Vagy elengedett a ragasztás, vagy hatóságilag eltávolították, de a legszebb, legszimbolikusabb elmélet szerint

a korrupcióellenes táblát egyszerűen ellopták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.