Tasnádi László lemondott

belföld
2016 december 09., 21:42
comments 96

A Magyar Közlöny 2016. évi 194. számából kiderül, hogy Tasnádi László nem hogy csak le akar mondani, hanem le is mondott.

Az egész október 23-án kezdődött, amikor is Áder János köztársasági elnök rendőr altábornaggyá léptette elő Tasnádit. Ennek nem mindenki örült, ugyanis a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára III/II-es operatív tiszt volt is 1989-ben, ami elég disszonáns hangulatot szült. Még Lázár János is csak annyit tudott mondani rá, hogy kínos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.