Trump: Nem szeretek twittelni

külföld
2017 január 18., 14:32
comments 110
US President-elect Donald Trump arrives at the New York Hilton Midtown in New York on November 8, 2016. .Trump stunned America and the world Wednesday, riding a wave of populist resentment to defeat Hillary Clinton in the race to become the 45th president of the United States. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
photo_camera Donald Trump, megválasztása éjszakáján, 2016. november 8-án. Fotó: AFP / SAUL LOEB

A Fox News-nek nyilatkozott erről a pénteki beiktatására váró Donald Trump, aki csak ma hatszor twittelt eddig, pedig New Yorkban még alig múlt délelőtt 10 óra.

"Nem szeretek twittelni, volna fontosabb dolgom is, de nagyon tisztességtelen bánik velem a média, és ez az egyetlen lehetőségem, hogy visszatámadjak"

- panaszkodott az Egyesült Államok 45. leendő elnöke, aki korábban összeveszett már a Twitterrel egy emojin is, és online ideje nagyrészét azzal tölti, hogy különböző hollywood-i hírességekkel hadakozik, Arnold Schwarzeneggertől Meryl Streepen át Alec Baldwinig.

Trump elnökként is megtartja Twitter-profilját, úgyhogy aggodalomra nincs ok. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.