Lehet, hogy túl sok pornót nézel?

szex
2017 január 25., 13:03
comments 121

Az ELTE kutatói készítik Magyarország legnagyobb online szexfelmérését. Egyszer már írtunk róla, és még most vasárnap estig lehet kitölteni.

A kérdőív nem rövid, kb. 20 perc végigcsinálni, és minél extrémebb valakinek a szexuális életet annál tovább tart, mert annál több kérdésre kell válaszolni.

A kérdőív anonim, de aki akarja, az megadhatja az emailcímét, és ha szerencséje van, akkor megnyerheti a három kisorsolt tablet egyikét. Ennél talán fontosabb, hogy a válaszadás jó lehetőséget ad arra, hogy az ember végiggondoljon egy csomó kérdést a magánéletével kapcsolatban, amit máskor nem szokott. Hogy mi a legfontosabb neki egy párkapcsolatban, hogy mi érez a saját erejének és gyengeségének.

A teszt végén van egy gyors értékelés, az például olyanokról szól, hogy a válaszok alapján mennyire fontos valakinek az életében a pornó, vagy mennyi kockázatot vállal az új élmények keresésekor.

Szóval ELTE szexfelmérés errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.