A Miniszterelnökség 16 millióért utaztatja 16 emberét Kecskemétre és vissza

közlekedés
2017 január 27., 10:43
comments 136

A Közbeszerzési Hatóság honlapján jelent meg az idei évről szóló közbeszerzés. Ennyiért visznek minden munkanapon 9 embert Budapestről Kecskemétre és vissza, illetve 7-et Gödöllőről Kecskemétre és vissza.

Érdekesség, hogy tavaly az előbbi távon 20 embert, az utóbbin 7-et vittek naponta arányaiban kevesebbért, összesen 18 millióért.

Néhány éve szóba került, hogy kihelyezik a minisztériumokat vidékre, végül a vidékfejlesztési államtitkárság volt az egyetlen, amit vidékre, Kecskemétre költöztettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.