Hat autó karambolozott a Hungária körúti felüljárón

közlekedés
2017 február 11., 12:57
comments 35

A Katasztrófavédelem honlapja szerint szombat délután Budapest XIII. kerületében, a Hungária körúti felüljáró Árpád híd felé vezető oldalán összeütközött hat személyautó.

A balesethez riasztották a tűzoltókat és több mentőautót is. Előbbiek áramtalanították az autókat, és megkezdték a műszaki mentést. A balesetben többen is megsérültek, őket a mentősök látják el.

A BKK szerint ez a járataikat annyiban érinti, hogy a 32-es busz utasainak megnövekedett menetidővel kell számolniuk.

Update: A mentők öt gyereket vittek kórházba, Valics Dezső, az országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, az elsődleges vizsgálatok alapján könnyű sérüléseket szenvedtek. (hvg.hu, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.